A DK a Fideszt a saját korábbi nyilatkozatával szívatja

POLITIKA
2017 január 13., 13:05
comments 216

A Demokratikus Koalíció A DK egyetért a FIDESZ nyilatkozatával címmel egy korábbi Fidesz-nyilatkozattal csapott oda a kormánynak, ami szembeköpve saját magát, a korábbi szövetségeseit most már terrorszervezetekkel való együttműködéssel vádolja.

Gyurcsány Ferenc pártja ezt a közleményt adta ki:

„A Demokratikus Koalíció kivételesen olyannyira egyetért a Fidesz egy korábbi sajtónyilatkozatával, hogy azt a saját nevében újra kiadja változtatás nélkül, teljes egészében.

A Fiatal Demokraták Szövetségének nyilatkozata – Soros Alapítvány

1992. szeptember 28.

Megdöbbenéssel figyeljük mind a Soros Alapítványt, mind pedig Soros György személyét az utóbbi időben ért nemtelen támadásokat. A fiatal nemzedék és a szakkollégiumi mozgalom támogatásával aktívan járult hozzá egy szabadabb és nyitottabb szellemi légkör kialakulásához Magyarországon.

Látva a felsőoktatás szorult helyzetét, úgy gondoljuk, hogy az újabb nemzedékeknek is szükségük lesz arra az önzetlen támogatásra, amelyet a Soros Alapítvány remélhetőleg a jövőben is nyújtani fog. Tiltakozunk az Alapítvány politikai csatározásokba történő bevonása ellen.

Az internet nem felejt, még ha azóta nagyot is változott a párt. Ahogy azt sem felejtette el, hogy a Fidesz Soros Györgynek köszönheti, hogy létezik.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.