Az úttesten, autók mellett verekedtek négyen a Jászai Mari téren

bűnügy
2017 január 15., 08:54
comments 102

Olvasonktól kaptuk ezt a felvételt, ami szombat éjjel negyed kettőkor készült Budapesten, a Jászai Mari téren, és azt látni rajta, ahogy az egyik kocsma előtt álló tömegből páran összeverekednek, ami aztán az úttesten, a forgalom mellett is folytatódik.

link Forrás

Megkerestük a rendőrséget is, a BRFK-tól pedig megtudtuk, hogy január 15-én 1 óra 11 perckor érkezett bejelentés a verekedésről. A rendőrség 12 perc alatt ért a helyszínre, ahol megállapították, hogy négy fő előzetes szóváltás után összeverekedett. Mind a négyüket a helyszínen elfogták, majd kórházba szállították. Könnyű sérüléseket szenvedtek, gyanúsítotti kihallgatásuk jelenleg is folyamatban van, csoportosan elkövetett garázdaság gyanúja miatt indul ellenük büntetőeljárás.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.