Szijjártó szerint hazugság azt állítani, hogy a civil szervezetek a társadalmat képviselik

idióta rekordok
2017 január 19., 10:01
comments 392

A külügyminiszter egy sajtótájékoztatón beszélt arról a Hír Tv felvétele szerint, hogy soha nem volt még olyan szavazás, ahol a civil szervezetek közül választhattak volna, ezért hazugság azt állítani, hogy ezek képviselik az embereket.

link Forrás

"Az embereket az emberek által megválasztott parlamenti képviselők és az ennek alapján létrejött kormányok képviselik. És minden ezzel szembeni beállítás, az hazugság. Mert vannak civil szervezetek, amik létrejönnek különböző kezdeményezések alapján, és bizonyos témákban elmondják a véleményüket, ami egy nagyon fontos és nagyon hasznos dolog. De úgy beállítani a dolgot, hogy innentől kezdve az NGO-k mondják meg, hogy mit akar a társadalom, ez azt hiszem, túl van minden határon." - mondta el Szijjártó, aki szerint jogos az a kormányzati kezdeményezés, hogy a közügyekben megnyilvánuló civil szervezetek gazdálkodása átlátható legyen.


Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.