Lacazette, egy irgalmatlan bombagól, és minden idők legflegmább gólöröme

foci
2017 március 10., 09:14
comments 50
link Forrás
Hatalmas nagy gólt ragasztott a Roma kapujának jobb felső sarkába Alexandre Lacazette, az Olympique Lyon csatára, aki ezzel a hosszabbításban, két perccel a vége előtt 4-2-re alakította az Európa Liga csata első meccsének végeredményét. 

Nem is ez a hír, hanem az a flegma gólöröm, amit utána produkált, lelazult arccal meredve a lelátó egy pontjára, mintha mi sem lenne természetesebb, mint utolsó pillanatban kilőni a filót, és ezzel megnyugtató előnyt szerezni a visszavágó előtt. 

A Roma egyébként a szünetben még 2-1-re vezetett, a második félidőben a Lyon hármat lőve fordította meg a meccset. (Index)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.