A nyugati civilizáció vége: sültkrumpli-villát dob piacra a McDonald's, hogy könnyebb legyen felszedni a burgerből kicsorgó szószokat

gasztronómia
2017 május 02., 16:49
comments 92

A Frorknak nevezett eszköz alighanem egyszerre valaminek a vége és valami másnak a kezdete. Minden további szó helyett előbb jöjjön a McDonald's saját filmje a találmányról:

link Forrás

Szóval igen, ez egy műanyag eszköz, amibe sültkrumplikat lehet dugni, és ettől villaszerű valamit kapunk, ami arra jó, hogy a szendvicsekből kicsorduló szószokat legyen mivel megenni. 

A találmányt bemutató Anthony Sullivan sem áltatott azzal senkit, hogy a Frork meg fogja változtatni az életét, ugyanakkor szerinte talán javíthat az étkezési élményen az éttermeikben. 

Egyelőre kevés az esély rá, hogy Frork Magyarországra is eljusson, most direkt az amerikai piacon éppen bevezetett Signature Crafted Recipes névre keresztelt prémium szendvicscsalád mellé találták ki, ezek mellé jár majd az ajándék Frork az akcióban résztvevő amerikai éttermeikben. (NBC)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.