A portlandi késelés túlélője meglátogatta a lányt, akit megmentett a támadótól

külföld
2017 június 02., 07:04

Egy hete történt, hogy egy portlandi vonaton hidzsábot viselő lányokat zaklatott egy férfi, majd amikor mások a segítségükre siettek, a késes támadó két embert megölt, egyet pedig súlyosan megsebesített. A 35 éves Jeremy Christian a bíróság előtt ráadásul azt mondta, hazafias dolog volt, amit tett

link Forrás

Az 52 éves Rick Best és a 23 éves Taliesin Namkai-Meche meghaltak a támadáskor, a 21 éves Micah Fletcher súlyos nyaki sérüléseket szenvedett.

Fletcher most elment meglátogatni az egyik zaklatott lányt, a 16 éves Destinee Mangumot. A lány anyja, Dyjuana Hudson azt írta: "Végre találkozhattunk az egyik angyallal, aki megmentette a lányomat. Michah az egyik legjobb szívű ember, akivel valaha találkoztam." Készítettek is neki egy "szeretlek, és te vagy a hősöm" - pólót.

link Forrás

Fletchernek az egész országban gyűjtöttek pénzt, ő viszont egy Facebook-üzenetben azt mondta: inkább a lányokat támogassák ezzel. (Buzzfeed)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.