Megszólalt a hurrikán elől menekülő autósokkal ellenkező irányba száguldó, mémmé változott nő

külföld
2017 augusztus 31., 13:47
comments 163

Egy tavalyi, floridai hurrikán elől tömött sorokban menekültek az emberek az autópályán, miközben egyvalaki magányosan száguldott a másik irányba, pont a veszedelmes vihar felé. A fotót felkapta az internet, mémet csináltak belőle (mit felejthetett otthon?), de csak most ismert magára a képen lévő autót vezető nő. Úgy hívják, Kristy Penn Veros.

link Forrás

És miért ment a menekülő forgalommal szemben? A megfejtés elég prózai. Veros katona, és aznap szolgálatba helyezték, ezért meg kellett jelennie egy bázisnál, ahová csak ezen az úton tudott eljutni.

Nagyon jó érzés volt vezetni, kétszáz mérföldön át teljesen egyedül voltam az úton – emlékezett vissza Veros. A mém nagyon tetszett neki, de szeretne mindenkit megnyugtatni: életben van, és továbbra is szolgálja hazáját. (Dailydot)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.