sajnos Új kocsit veszek

copywriter
2017 december 03., 13:25
comments 33

A páciens kissé inkoherens, és/de azt állítja, hogy Majka dalszövegírója.

Eladó Suzuki Swift. Amit tudni lehet a kocsiról. Én használtam, sosem hagyott szarba: D Fékek akkumulátor Kuplung Lett cserélve nyáron. Most vizsgára Sárvédő csere aljat csináltak, zárakat téli gumi 80 százalékos. stb Kocsi Tökéletesen megabitható használható. Hátsó kerékcsapágy zug Kb 1 hete kezdte. 5 litert eszik 3 hengeres 120-130km lehet menni vele. városban rövid távokon 6.5liter kb. mi is van még, elektromos ablak szorul néha igen néha nem. Minden elektromos dolog jó egyébként Tükrök stb. Ülés húzat kell rá mert a gyári az kész van, de maga az ülés az jó csak a huzat valami miatt gyárilag über gagyi vári volt. Szerintem 2 évet lazán lehet még küldeni. Én sajnos Új kocsit veszek csere érdekel drágább nagyobb gyorsabb. Ajánlom mindenkinek melósnak, sportolóknak, kezdő sofőröknek nem csere érték 240 stb: D



Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.