18

Figyelem, felnőtt tartalom!

Az általad letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Aggasztóan népszerű lett a péniszfehérítés Thaiföldön

bizarr
2018 január 05., 07:01

Sok ázsiai országban bevett dolog a bőr kozmetikai kifehérítése, de azt, ami az elmúlt hónapokban zajlik az országban, még a helybéli szakmabeliek is elképedéssel figyelik - írja a BBC

Amikor egy klinika Facebookon posztolt egy videót a kezelésről, hihetetlen gyorsan népszerű lett, két nap alatt 19 ezren osztották meg. Annyira, hogy Thaiföld egészségügyi minisztériuma egy figyelmeztetést is kiadott a témában. A BBC Thai beszélt egy pácienssel, aki vállalta a beavatkozást, ő úgy nyilatkozott, csak szerette volna magabiztosabbnak érezni magát fürdőnadrágban. A 30 éves férfi péniszfehérítését két hónappal ezelőtt kezdték meg, és azt mondja, már látja is magán a változást, néhány árnyalattal világosabb lett a bőre.

Popol Tansakul, a videót posztoló Lelux Klinika marketingese azt mondta, vaginafehérítést is végeznek, ezt a szolgáltatást négy hónappal ezelőtt vezették be.

„A pácienseink ezután érdeklődni kezdtek a péniszfehérítés iránt, így egy hónappal később azt is elkezdtük. A lézeres beavatkozás ára 650 dollár, ez öt kezelést foglal magába.”