Kósa Lajos a hajléktalannak: Nagy butaság kint aludni az utcán

politka
2018 március 06., 07:50

„Debreceni találkozások” - ezzel a címmel került fel vasárnap Facebookra az a videó, melyen aláírásgyűjtés közben tekinthetjük meg a tárca nélküli minisztert. A Fideszben most az is disznót eszik, aki eddig még rá sem nézett a kolbászra sohasem, így Kósa videója is egy kiadós piacozással indul, ahol kajálás közben arról beszél, a két legfontosabb dolog a tej és a vér, ha ezt a két dolgot eszi az ember, biztosan nem lesz hiánybetegsége. Aztán a jelenlegi forgatókönyv szerint meglepetésszerűen felkeresett néhány állampolgárt otthonunkban, köztük egy 98 éves nőt, viccelődött kicsit, majd autóba szállt. Amikor egy hajléktalanhoz ért, megállt, és az ablakon kihajolva kezdett beszélgetni vele.

Miután a férfi elárulta, hogy az utcán alszik, Kósa közölte, az nagy butaság,

mert a hajléktalanszállón is van hely. „Tényleg. Tudom, mer' én szoktam nekik adományozni egy csomó pénzt” - tette hozzá.

link Forrás


Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.