Magyar edzővel folytathatja Hosszú Katinka

sport
2018 május 25., 17:58

Megvan Shane Tusup lehetséges utódja, írja a Nemzeti Sport. A lap szerint a százhalombattai Bodrogi Viktorral készülhet a jövőben Hosszú Katinka. A Nemzeti Sport megkereste a trénert, aki egyelőre annyit mondott, hogy

"jó ismerősként beszélgettünk Katinkával a hogyan továbbról, de a felvetése kapcsán csak azt mondhatom: ezt az információt sem megerősíteni, sem cáfolni nem kívánom."

Szerinte az biztos, hogy Katinkának szüksége van valakire, mert egyedül képtelenség ezt csinálni,

"ahogyan az is biztos, hogy nincs könnyű helyzetben, egy ilyen válság mindig nehéz. De én képesnek tartom őt arra, hogy visszatérjen. Úszni és versenyezni akar, reméljük, hogy a teste is ezt akarja."

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.