Két tizenéves veréssel fenyegetett, majd meg is ütött egy buszvezetőt Solymáron

bűnügy
2018 július 24., 07:38

A Budaörsi Rendőrkapitányságon indult eljárás közfeladatot ellátó személy elleni erőszak megalapozott gyanúja miatt két fiatalkorú fiú ellen.

A nyomozás adatai szerint egy 16 éves pilisvörösvári és egy 15 éves solymári fiú július 11-én késő este egy solymári buszmegállóban felszálltak egy menetrend szerint közlekedő buszra, majd a jármű ajtaját kitámasztották, így az nem tudott bezáródni, a sofőrt pedig bántalmazással fenyegették. A 16 éves fiú ököllel arcon is ütötte a buszvezetőt, aki súlyos sérülést szenvedett, majd leszálltak. Aztán újra megpróbáltak felszállni a buszra, de a sofőr időközben bezárta az ajtókat, így a fiúk elhagyták a helyszínt.

A budaörsi rendőrök azonosították az elkövetőket, a 15 éves solymári fiút július 19-én, a társát pedig július 23-án hallgatták ki gyanúsítottként. (police.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.