Tech cuccok és 30 fok, mert megérdemled…

hirdetés
2018 augusztus 16., 07:15
ad

Nyáron mindenki lelazul és pihen, ilyenkor édes igazán a semmittevés. Ha azonban nem köt le a strandon fekvés vagy a szállodai szobád, nézz körül, és hőguta helyett dobd fel a meleg napokat pár izgalmas tech cuccal! Ma már nem is nagyon kell messzire menni ahhoz, hogy menő kütyükkel izgalmas kalandokat élhessünk át. Az Euronics szakértői most megmutatják, mit tud egy drón, egy roller, egy hoverboard vagy egy elektromos gördeszka!

Drónok harca

A drón az utóbbi évek igazi slágerterméke, ami nem meglepő, hiszen ezek a kis távirányítós helikopterek könnyedén a legjobb játszótársaink lehetnek. Külön öröm, hogy a legtöbbjük már profi beépített kamerával rendelkezik, így a határ a csillagos ég – szinte. Egyedül vagy a család, barátok társaságában is jó buli egy drónt felküldeni, hiszen nem csak látványos felvételeket készíthetünk vele, maga a reptetés élménye is kiváló adrenalinforrás. Még mindig meleged van? Nézd meg ezt, és jobb lesz!

link Forrás

Ha életünk első drónjának megvételére készülünk, érdemes alaposan utánajárni, milyen funkciók találhatók a kis szerkezetekben. A piac egyik legmeghatározóbb szereplőjének, a DJI-nek hála már olyan drónt is választhatunk, amely amellett, hogy brutális 4K videókra és 32 megapixeles gömbpanorámás felvételekre képes, komoly érzékelőrendszerének hála, aktívan elkerüli az előtte és a mögötte lévő akadályokat, és akár 68,4 km/h sebességgel uralhatjuk vele az eget. Bármilyen típus mellett is döntünk, érdemes átböngészni a drónozás jelenlegi szabályait, mielőtt a magasba szállnánk, hiszen KRESZ nélkül nincs közlekedés…

link Forrás

Száguldás, roller, szerelem!

Közlekedésre, sportolásra is kiváló, és egyre többen szeretik, mi az? Hát a roller! A tikkasztó hőségben kellemes érzés kétkeréken suhanni, és élvezni a menetszél frissítő hatását, nem utolsó sorban pedig stílusos is. Ha szereted a sebességet, válassz elektromos rollert, amely 25 km/h maximális sebességével a vezetés új dimenzióját tárja eléd. A bevállalósaknak pedig egy elektromos gördeszka vagy egy klassz hoverboard a nyerő. Ez már nem a jövő zenéje, bárki lehet akkora sztár, mint Marty McFly.

link Forrás

A hoverboard, a segway kormány nélküli változata, remekül fejleszti a koordinációs készséget, beépített hangszóróinak köszönhetően pedig még a talpalávalóról is gondoskodik. Ne tévesszen meg minket, hogy habár repeszteni nem lehet vele, kapaszkodó nélkül így is rendesen növeli az adrenalinszintet. Akár roller, akár hoverboard, figyeljünk arra, hogy az előírásoknak megfelelően közlekedjünk!

Ha szeretnéd a nyarat valamelyik cool kiegészítővel megfűszerezni, fedezd fel őket az Euronics.hu webáruházban, vagy keresd fel az országszerte elérhető Euronics üzletek bármelyikét, és tárazz be!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.