Egy macska 7500 fogyasztót kapcsolt ki a New Orleans-i áramellátásból

baleset
2018 szeptember 17., 21:26
comments 66

Egy macska bejutott egy közüzemi szolgáltató alállomásába, és érintkezésbe lépett az elektromos berendezésekkel, így több mint 7500 New Orleans-i ügyfelet kapcsolt ki az ellátásból.

Az Entergy New Orleans közölte, hogy hétfő reggel 8:30 körül történt az incidens, a nap közepére mindenhol visszaállították az áramellátást. A kimaradás a város központi üzleti negyedét és néhány szomszédos környéket érintett.

A közlemény szerint ritka, hogy egy macska az alállomásig eljut a biztonsági eszközöket megkerülve, de amikor megtörténik, az állat ezt nem éli túl. (Wtop)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.