Kétszázezer forintért lehet végigzsidózni ma egy meccset Magyarországon

bűnügy
2019 augusztus 23., 07:00
comments 124

Elmarasztalta a Magyar Labdarúgó Szövetség fegyelmi bizottsága az NBII-es Dorogot a szurkolói viselkedése miatt. A bizottság nem magától cselekedett, az MTK feljelentése kellett már ahhoz is, hogy egyáltalán foglalkozzanak a botrányos meccsel.

Én ugyan MTK-szurkoló vagyok, de a dorogi meccsen nem voltam ott. Szurkolótársaim beszámolóiból tudom, hogy a dorogi közönség - és nem csupán egy elhanyagolható kis része - gyakorlatilag az egész meccsen gusztustalanul zsidózott. Volt minden, ami kell, Auschwitzba induló vonatostul.

Az MLSZ fegyelmi bizottsága mindezek után 200000 (kettőszázezer) forint pénzbüntetéssel sújtotta a Dorogot. Ennél valószínűleg szotyira és sörre is többet költöttek azon a meccsen. (Via NSO)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.