A New York-i Rockefeller Centernél állított karácsonyfa állapota tökéletesen leírja egész 2020-at

karácsony
2020 november 19., 05:39

2020 egy fos év, ezt így november vége felé közeledve egyértelműen kijelenthetjük, nem is kell magyarázni, hogy miért. Egy ilyen év után pedig teljesen felesleges csodálkozni azon, hogy még a karácsony sem sikerül tökéletesen, már ha a tökéletes karácsonyt a New York-i Rockefeller Centernél állított, minden évben tökéletes karácsonyfa szimbolizálja. Ez a fa idén közel sem tökéletes. Egy twitterező meg is találta rá a megfelelő hasonlatot, szerinte pont úgy néz ki, mint aki saját magának próbálta meg levágni a haját.

link Forrás

De ahogy a 2020-as pokol közepén végre felcsillant a remény az egyre hatékonyabbnak tűnő vakcinákkal, úgy jelent meg a csúnya karácsonyfa sztorijában is valami lehetetlen cukiság, de úgy, mintha a Disney írói találták volna ki azt:

a fát felállító munkások a fenyő ágai közt találtak egy apró kis baglyot.

A kissé kiszáradt és éhes, de amúgy sértetlen állapotú baglyot természetesen gyorsan elnevezték Rockefellernek, majd egy vadrezervátumba szállították. A madár egyébként egy felnőtt és hím fűrészbagoly, az orvosi vizsgálatok után pedig kiderült, hogy semmi baja. Adtak neki egy kis egeret, a hétvégén pedig el is engedik.


(Washington Post/France24)