Melania Trumpnak most egy teniszpálya miatt lett nehezebb az élete

ÉLET
2020 december 08., 06:45

Trumpné, aki már csak januárig, Joe Biden beiktatásáig lesz first lady, hétfőn jelentette be, hogy végre átadhatják a Fehér Ház mellett épült új teniszpavilont, de nem örülhetett sokáig, mert máris beszóltak neki.

David Corn újságíró különösebb kommentár nélkül osztotta meg Twitterén Melania Trump nyilatkozatát a teniszpavilonról, mindössze annyit írt: 282,345. Ennyien haltak meg eddig az Egyesült Államokban a koronavírus-járványban.

link Forrás

És hasonlóan reagált Molly Jong-Fast, a Daily Beast főszerkesztője is. Ő azt írta Twitterén: „Bizonyára az intenzíven fekvők is jobban érzik majd magukat, tudva, hogy végre kész a teniszpavilon.”

link Forrás

Melania Trump nyilatkozatából megtudhattuk, hogy a pavilon stílusa szerencsére illik a Fehér Házhoz, és azért volt szükség az építésére, mert a korábbi elnök, Barack Obama a teniszpályát átalakíttatta kosárlabdapályává. Szóval lényegében Obama miatt épült a pavilon, amit már 2018-ban megterveztek, de a terveket el kellett fogadtatni egy rakás építészeti bizottsággal. Sőt még adományokat is kellett szerezni hozzá, a pavilont ugyanis magánemberek fizették, de hogy ki és mennyit adományozott, illetve hogy mennyibe került a projekt, azt nem tették közzé

(Guardian)