Valójában egy ötvenes férfi a népszerű fiatal női motoros Japánban

ÉLET
2021 március 23., 12:45

A Vice írt arról, miféle fejlemények történtek a közelmúltban a japán motoros-influenszer szférában: egy több ezer követővel rendelkező felhasználóról kiderült, hogy nem is az, akinek kiadja magát.

Ugyanis a @azusagakuyuki felhasználónév alatt posztolgató fiatal nő valójában nem is egy fiatal nő, hanem egy idősebb, 50 éves férfi, aki a telefonján lévő FaceApp alkalmazás segítségével alakította át az arcát.

A férfit egy népszerű japán tévéműsor buktatta le, pedig állítólag eredetileg nem is erre készültek, csak meg akarták keresni a japán közösségi médiában kifejezetten népszerű motoros nőt. De helyette a férfiba futottak bele, akinek a valódi nevét végül nem árulták el. A férfi nem is titkolta, hogy a nagyobb népszerűség kedvéért adta ki magát egy jó csajnak.

link Forrás

Mint a Vice megjegyzi, voltak Twitter-felhasználók, akik már korábban is gyanakodtak, egyszer például egy fotón szereplő visszapillantó tükörben tűnt fel egy gyanús jel.

A férfit amúgy nem rázta meg a lebuktatás, több mint 8 ezer lájkot szedett össze a posztjával, melyben beharangozta, hogy az esti tévéműsorban ki fog derülni, ki is ő valójában. És a jelek szerint a követői sem voltak csalódottak, sokan írtak arról, hogy mennyire jól szórakoztak a váratlan csavaron.