Egy 4 éves ausztrál az apja telefonjával 1139 dollárnyi tortát és fagyit rendelt a férfi munkahelyére

baleset
2021 december 15., 14:51

A 4 éves Christian King azzal sokkolta sydney-i családját, hogy az apja mobiltelefonján az UberEats ételfutár appon keresztül 1139 dollár értékben rendelt fagylaltot és süteményt, beleértve egy személyre szabott születésnapi tortát és kedvenc ízeiből összeállított édességeket. A kedvenc helyéről, a Gelato Messinától rendelt az apja munkahelyére, egy tűzoltóságra.

Az apuka, Kris King követte el a hibát, amikor a kisfiának odaadta a telefonját, hogy játsszon vele, amíg a lánya rögbimeccsét nézi. Azt mondta, a fia figyelmeztette, hogy „valami úton van”, és mondta is, hogy egy szülinapi tortát rendelt, de a férfi nem hitt neki, egészen addig, amíg egy UberEats-futár fel nem hívta a feleségét. Vagy 99 tételből állt a rendelés.

„Először gőz ömlött ki a fülemből, és a nevét üvöltöttem az utcán. Felrohant a szobájába, mielőtt még mondtam volna neki” – mondta az apuka. A gyerek születésnapja egyébként januárban lesz, de már előre készült rá.

Az UberEats nem fogott gyanút, de végül beleegyezett a rendelés visszatérítésébe, amikor King és felesége elmagyarázta, mi történt. A gyereknek büntetésből azt mondták, idén elmarad a karácsony, de azóta megenyhültek. (Guardian)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.