Hétvégente fizetős lesz a parkolás a CBA-nál a Normafán

közlekedés
2023 január 13., 16:00

Január 21-től hétvégente és munkaszüneti napokon fizetős lesz a Normafánál az Eötvös út és a Hegyhát út találkozásánál induló aszfaltos parkoló (a CBA mellett) - tudatta a XII. kerületi önkormányzat pénteken. A hegyvidek.hu oldalon megjelent közlemény szerint ezeken a napokon 8 és 20 óra között a parkolási díj óránként 440 forint lesz. A fenti fizetőidőszakon kívül a várakozás ingyenes a parkoló területén.

A parkolóban történő várakozásért a zöld rendszámmal rendelkező gépkocsiknak, valamint a motorkerékpároknak is fizetniük kell. Ugyanakkor a mozgáskorlátozottak által vezetett és az őket szállító járművekre kiadott, érvényes parkolási igazolvány jogos és szabályos használata esetén a parkolás ingyenes.

A XII. kerületben állandó bejelentett lakcímmel vagy tartózkodási hellyel rendelkezők részére - 3500 kilogrammnál kisebb össztömegű gépjármű esetén - a Hegyvidéki Önkormányzat 50 százalékos kedvezményt biztosít. (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.