Látássérült nőt rabolt ki

bűnügy
2023 február 10., 07:13

Letartóztatták azt az ötvenéves férfit, akit a rendőrök azzal gyanúsítanak, hogy egy idős, látássérült nőt zsebelt ki még január végén. A Police.hu beszámolója szerint az egyik XIV. kerületi dohányboltban vagy előtte vette ki a nő zsebéből a pénztárcát, az asszony érezte, hogy meglopják, szólt az eladónak, de a tettes a pénztárcával elmenekült. A lopást a térfigyelő kamerák rögzítették:

link Forrás

A zuglói rendőrök tíz nappal később, a Keleti Pályaudvarnál fogták el a feltételezett elkövetőt, aki éppen egy másik férfi pénzét vette el, miután együtt ivott vele. L. Józsefet védekezésre fogyatékosságánál fogva korlátozottan képes személy sérelmére, illetve lerészegítéssel elkövetett kifosztás bűntett elkövetésével gyanúsítják.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.