link Forrás

Szenzáció: így működik élőben a mesterséges unintelligencia

TECH
2023 február 20., 15:47

A miniszterelnök hétvégén tartotta évértékelőjét a Várkert Bazárban, ahol felvonult a teljes fideszes világ. Nem hiányozhatott Szánthó Miklós, az Alapjogokért Központ főigazgatója, a KESMA kuratóriumának tagja sem, akivel kapcsolatban egyre erősebb a gyanú, hogy rátöltötték a miniszterelnök összes megszólalását, így bármilyen komplikált kérdésre képes orbánul válaszolni. A szemünk előtt ébredt öntudatra a magyar jövő.

Nézze meg összefoglalónkat az évértékelőről:

link Forrás

Aki pedig szeretné jobban megismerni a Fidesz hatalomgyárának csúcstermékét, annak ezt a cikkünket ajánljuk. Jó szórakozást!

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.