Egy rajongó az anyja hamvait dobta fel Pinknek koncert közben ajándékba a színpadra

ÉLET
2023 június 28., 07:32

Londonban, a Hyde Parkban tartott koncertet Pink, és épp a Just Like A Pill című slágerét énekelte, amikor egy rajongó az első sorokból átlátszó zacskót dobott a színpadra, benne valami porszerű anyaggal.

Volt már ilyen a poptörténelemben, bár az anyag mennyisége kapásból feltűnő volt: ennyi a Rolling Stonesnak is elég lett volna egy egész turnéra.

Olyan viszont még nem volt, ami azután következett. Kiderült, hogy a zacskóban egy rajongó anyjának a hamvai vannak. Az esetről onnantól készült videó, hogy a döbbent Pink felemeli a zacskót, majd elképedt arccal megkérdezi, hogy "Ez a mamád?" - majd az igenlő választ hallva még hitetlenkedőbb arcot vág, és miközben azt mondja, hogy "Nem is tudom, mit gondoljak", óvatosan leteszi a zacskót a deszkára, aztán elképedve, de folytatja a dalt.

link Forrás

A videót publikáló Twitter-poszt egyik kommentelője azt írta, hogy a barátai szerint egy nő dobta fel a zacskót, aki a körülötte állóknak annyit mondott, hogy az anyja az életében a betegeskedése miatt alig tudott eljárni szórakozni, ezért legalább a hamvait elviszi magával, ahová csak tudja.

(via People, Page Six, Twitter)