Felháborító: egy nő szült két gyereket, évekig otthon volt velük, majd dolgozott pár hónapig, amíg az apa vigyázott rájuk

bulvár
2023 szeptember 11., 18:25

Válik egy újabb celebpár, végre megint lehet idegenek magánéletében tapicskolni, és úgy csinálni, mintha mindenki személyesen ismerné őket, az élethelyzetüket, hogy mit miért csinálnak, leginkább pedig sarazni egyik vagy másik felet. Most épp Sophie Turnert, amiért merészel dolgozni is, és nem 0–24-ben a gyerekeivel lenni.

Az történt, hogy a Jonas Brothers nevű fiúegyüttessel híressé lett Joe Jonas és a leginkább a Trónok harcából ismert Sophie Turner négyévnyi házasság után bejelentették, hogy válnak. Kivételesen nem arról indult meg a találgatás, hogy mi volt a válás oka, volt-e harmadik fél, és ha igen, kicsoda. A bulvárlapok inkább azon problémáznak, hogy Sophie Turner – mint ANYA – hogy képzeli, hogy dolgozik.

A Nagy Felháborodás azután indult el, hogy a TMZ megírta: az elmúlt három hónapban Jonas volt a pár két lányával (az egyik három, a másik egyéves), miközben Turner sorozatot forgatott az Egyesült Királyságban. Joe Jonast gyakorlatilag dicsőíteni kezdték, amiért odaadó apaként otthon, EGYEDÜL „vigyázott” a gyerekekre az Egyesült Államokban, miközben az anyjuk egy másik országban dolgozott. A bulvárlapok rögtön kimondták, hogy Turner csak bulizni és szórakozni akar, ahelyett, hogy a gyerekeivel törődne.

Csatlakozz a Körhöz, és olvass tovább!

Légy része a közösségünknek, segítsd az újság működését!

Már tagja vagy a Körnek? Itt tudsz belépni.