Tinédzser lányával készíttetett szexvideókat a kétdiplomás mezőkövesdi extanárnő saját magáról

belföld
2023 október 28., 06:22

A mezőkövesdi B. Viktória lelki zsarolással elérte, hogy gyermeke telefonnal videóra vegye, ahogy közösül újdonsült barátjával – írja a Blikk. A lánynak az aktusok után az anyja készülékére kellett átküldenie a felvételeket, melyeket így a pár bármikor újra megnézhetett.

A nőt a gyermek apja buktatta le: amint tudomást szerzett a történtekről, a rendőrséghez fordult. A traumatizált lányt és testvérét elvették B. Viktóriától, azóta édesapjukkal élnek.

A kétdiplomás B. Viktória éveken keresztül a helyi családsegítőben dolgozott, előtte egy katolikus iskolában volt tanár. Utolsó munkahelye a Máltai Szeretetszolgálat mezőkövesdi kirendeltsége volt, először helyettes, majd vezető beosztásban. Amint kitudódott, hogy mit tett, innen is távoznia kellett a lap szerint.

Frissítés: Szemlénk megjelenése után a Máltai Szeretetszolgálat az alábbiakat küldte el a 444-nek: „Amint tudomást szerzett az ellene indult büntetőeljárásról, a Magyar Máltai Szeretetszolgálat haladéktalanul felfüggesztette intézményvezetői beosztásából B. Viktóriát, aki a mezőkövesdi hajléktalan emberek számára nyitott éjjeli menedéket és nappali melegedőt vezette, rövid idő után pedig az asszony munkaviszonya is megszűnt a karitatív szervezetnél. B. Viktória a családsegítő központból jött át a hajléktalan ellátó intézménybe. Tette összeegyeztethetetlen a Máltai Szeretetszolgálat küldetésével és értékrendjével, ahol munkaviszonya már másfél hónappal ezelőtt megszűnt.”