Sikerekben gazdag jó reggelt, nézzük épülő-szépülő kis hazánk csütörtök reggeli sikertörténeteit!

Média
január 18., 05:27

Ha rosszul indult a napod, a közmédia ott van, hogy segítsen szebbnek látni! Még épp csak elmúlt hajnali hat óta, de az MTI az adóid tízmilliárdjaiból az alábbi úgynevezett hírekkel lepte meg a nagyérdeműt:

Bölcsőde-beruházás
Bővül a diósgyőri önkormányzati bölcsőde
Önkormányzat-beruházás
Felújították Ászár csatornahálózatát
Önkormányzatok-fejlesztés
Kétszázmillió forintos útfelújítás fejeződött be a Szabolcs vármegyei Dombrádon

Nem viccelek, nézzétek:

Sőt, mint láthatod, ezek a sikerjelentések már hat óra előtt megszülettek, az első kávéval csorogtak le a kormányzati sikerpropaganda kotyogóján.

Ászáron nyilván nagy könnyebbség a burkolt vízelvezető árkok kialakítása, és az, hogy ezután a Concó patakba kerül a csapadékvíz, nem csak úgy grasszál a faluban huligán módjára. Diósgyőrben évente legalább 28 újabb magyar család (nagy segítség ez nekik) gyermekei kerülhetnek bölcsődei elhelyezésre, a szabolcsi Dombrádon hat utca lakóinak lett most jobb, nem is beszélve „a városközpont és a település közintézményeinek, közszolgáltatást nyújtó létesítményeinek jobb megközelíthetősége” biztosításra kerüléséről.

Szóval: miközben a világunk nehézségekkel teli, a szép sikerek úgy burjánzanak kifelé a földből, mint elvetett mag a gondosan ápolt kertben. Csak reménykedni tudunk, hogy a csütörtöki jó híreknek nem a végén, hanem az elején járunk, további átadásokban bővelkedő szép napot mindenkinek! És hogy amúgy ez a csütörtök semmiben nem másabb, mint a kormányt kiszolgáló közmédia egy átlagos reggele, arra tökéletes például szolgál munkatársunk közmédia-fogyasztási emberkísérlete.