Egy nyíregyházi férfi agyonverte az élettársát, majd elment, és a holttestet meg az öt kiskorú gyerekét otthagyta a házban

bűnügy
január 22., 16:57

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Rendőr-főkapitányság halált okozó testi sértés miatt folytat eljárást M. Zoltán 53 éves nyíregyházi lakos ellen.

A nyomozás adatai szerint a férfi nyíregyházi otthonukban olyan súlyosan bántalmazta a 39 éves élettársát, hogy a nő belehalt. A férfi ezután elment otthonról, az elhunyt élettársát a szobában hagyta, és több napig nem ment haza. Ilyen körülmények között hagyta felügyelet nélkül a lakásban az öt kiskorú, gyámsága alatt álló gyerekét, akik közül a legidősebb, egy 14 éves fiú hívta a mentőket és az egyik rokonukat pénteken.

A megyei nyomozók január 20-án M. Zoltánt gyanúsítottként hallgatták ki, és őrizetbe vették, a bíróság elrendelte a gyanúsított bűnügyi felügyeletét.

Rendőrautó zárja le az utat a Győr-Moson-Sopron megyei Abdán 2019. július 14-én.
photo_camera Rendőrautó zárja le az utat a Győr-Moson-Sopron megyei Abdán 2019. július 14-én. Illusztráció: Krizsán Csaba/MTI/MTVA

A férfit kiskorú veszélyeztetésével is gyanúsítják, ezt a nyomozók igazságügyi szakértő bevonásával vizsgálják. (police.hu)