Deák Dániel rájött, hogy Pankotai Lili valójában egy életvidám lány

POLITIKA
február 16., 16:44

„Nagy találkozások: Pankotai Lilivel most először találkoztam személyesen” – posztolta Deák Dániel Facebook-oldalára egy mosolygós közös szelfi kíséretében. A kép hátteréből kiderül, hogy Deák és Pankotai a Mi Hazánk oldalán futó Nyílt Sisak című vitaműsorban szerepeltek.

„Elmondtam neki is, hogy szerintem őt a balliberális nyilvánosság sokáig csak fel, illetve kihasználta, majd ahogy az lenni szokott, szépen eldobta, ma már nem ő van a címlapokon… Mindenesetre egy életvidám lányról van szó, békésen váltunk el a műsor után” – zárta a posztot Deák.

Különösen annak fényében furcsa ez a kedves hangvétel, hogy a diáktüntetések idején Deák ilyeneket írt Pankotairól:

  • Pankotai Lili, Nagy Ervin, Prigozsin. Egyre durvább alakok a dollárbalosok aktuális reménységei. Kim Dzsongun vajon mikor kerül sorra? Mit kell hozzá tennie?”
  • Pankotai Lilit már le is cserélték a dollárbalosok? A következő tüntetésnek ismét noÁr lesz az arca, miután az idei megmozdulások még a tavalyiaknál is gyengébbekre sikerültek!”
  • „Erre nem számítottak: Novák Katalin államfő odament a baloldali tiltakozókhoz, akik a Sándor-palota nyílt napját szerették volna megzavarni egy demonstrációval. Szemmel láthatóan Pankotai Lili lefagyott, nem jött össze a botránykeltés.”

Deákon kívül más megafonosok is rászálltak korábban Pankotaira, voltak, akik elkezdték követni őt, lefotózták egy osztályprogramon, sőt még az édesanyjával közös ebéden is megfigyelték.