Kikaptak a Fraditól a kupadöntőben, kirúgták a Győri ETO női kézilabdacsapatának edzőjét

sport
március 13., 13:27

Azonnali hatállyal menesztette Ulrik Kirkely vezetőedzőt és Kristian Danielsen másodedzőt a Győri Audi ETO női kézilabdacsapata. A dán edzővel és segítőjével a csapat közelmúltbeli negatív eredményei miatt bontott szerződést a klub, írják közleményükben.

photo_camera Fotó: MTI/Krizsán Csaba

„Az új vezetőedző kilétéről megkezdődtek a tárgyalások. A végleges döntés megszületéséig a csapat vezetését ideiglenesen megbízott vezetőedzőként az EHF mesteredzői diplomával rendelkező Kun Attila, a Győri Audi ETO Akadémia szakmai igazgatója veszi át” – írta a közlemény.

Az 52 éves Kirkely nyáron a dán bajnok Odensétől érkezett Győrbe. Az idényt jó formában kezdte a csapat, a Bajnokok Ligája csoportkörében az első 11 mérkőzést megnyerték, így korán bebiztosította továbbjutását. Ezután viszont kétszer kikapott és egy döntetlent játszott, miközben a bajnokságban ősszel vereséget szenvedett a Mosonmagyaróvár és a Ferencváros vendégeként is, így két pont a lemaradása az egy meccsel kevesebbet játszó, hibátlan teljesítménnyel éllovas fővárosi zöld-fehérek mögött. Vasárnap a Magyar Kupa tatabányai négyes döntőjének fináléjában is kikapott a Győr a Fraditól.