Váratlan: fidelitasosok szálltak bele Orbánba

POLITIKA
július 02., 11:42

„A fiatalság inkább egy lazább, vagy inkább egy radikálisabb vonalhoz megy” - válaszolta a Fidelitas szabadegyetem egyik résztvevője a mandiner videójában, amiben többek közt azt kérdezték a résztvevőktől, hogy miért nincs annyi támogatója a Fidesznek a fiatalabb korosztályokban. A fidelitasok kritikával illették a pártvezetést.

„Ha a Fidesz kicsikét lazább lenne, ha kicsikét barátibb hangon közelítenének meg dolgokat, nem mindig az lenne, hogy kiadunk egy közleményt, elmondjuk, hogy így kell hogy legyen, hanem úgy kommunikáljuk, hogy egy fiatalabb ember (...), akár korábbi fidelitasosok mondják el, az szerintem egy tök jó dolog lenne,”

- mondta egyik válaszadó.

link Forrás

„14 év kormányzás az mégiscsak egy tetemes idő, a politikában brandek vannak, és a Fideszt elkezdték azzal azonosítani, hogy az idősek pártja,” válaszolta egy fiú. Szerinte

„szükségünk van megújulásra, szükségünk van új, fiatal politikusokra. Szükség van arra, hogy odaengedjenek olyan fiatal tehetségeket az asztalhoz, akik tudnának változtatni egy kicsit.”

Jó lenne, ha a Fidesz nem mindig ilyen feszesen kommunikálna, tette hozzá egy lány.

Kiemelt videóink