Menczer a Fidesz kommunikációs igazgatója, de nem a pártirodából üzenget, hanem egy kormányzati épületből. Fizetést is a Külügyminisztériumtól kap, a párttól nem.
Keith Kellogg azt mondta, már csak a Donbász területi hovatartozása és a zaporizzsjai atomerőmű jövője a kérdés.
A hatóságok szerint a klub konyhájában felrobbant egy gázpalack.
2025-ben külön állami intézmény létezik újságok lejáratására. Videónk megmutatta, hogyan fogja fel saját szerepét ennek vezetője, Lánczi Tamás.
Sokan csak azután vették észre, hogy valami nincs rendben a pénteki ebédhez kapott desszerttel, hogy már beleettek.
A Külügyminisztérium épületében készített újabb laza és fiatalos interjút a miniszterrel Gáspár Győző lánya.
Kremencsukban több helyen helyen víz- és áramkimaradás volt, halálos áldozatról nem érkezett jelentés.
A világ leggazdagabb embere azután fakadt ki, hogy a közösségi oldala 120 millió eurós bírságot kapott az Európai Bizottságtól.
Ott voltunk Kecskeméten, a Digitális Polgári Körök országjáró showműsorának harmadik állomásán, ahol Orbán Viktort akarták nekünk eladni. Ugyanitt tartotta fellépését a Tisza is, hogy két zsíros deszka közt kiderüljön, „meg fogják nyerni a választást, ők a többség, készen állnak”.
A belbiztonsági miniszter szerint ha valahol nincs stabil állam, akkor senki nem segít Amerikának, hogy kiszűrje a veszélyes bevándorlókat.
Orbán Balázs vezette be az új rendszert. Felgyorsult élet, közösségi média, posztolás, mérések, mérések, mérések. Kubatov azt is bejelentette, hogy az egyéni jelöltek 40 százalékát lecseréli a Fidesz, és elárulta, mi volt az eredeti családneve.
El tudja-e képzelni egy fideszes, hogy nem ők nyerik a választásokat? Mi az a Tisza-tesó? Egymásnak esnek-e a magyarok a választás után? Mit tudtak meg Menczer Tamástól a kecskeméti fiatalok? Ki forgathat a DPK eseményén és ki nem?
Vasárnap bemutattuk a Jeti Moziban Hörcher Gábor Drifter című doku-játékfilmjét, aminek folytatása is készült kisjátékfilm formájában. Most ezt is megmutatjuk.
A 444 gondozásában megjelent A kínai konyha kultúrtörténete könyvbemutatóján Vida Kata gasztroblogger beszélgetett Keve Márton kreatív séffel és Bede Mártonnal, a 444 újságírójával, többek közt arról, hogyan változott Budapesten a kínai gasztronómiai felhozatal, és mik a legizgalmasabb helyek most. Beszéltünk a legfontosabb hozzávalókról, hogy mit kell vásárolni egy alaprecepthez, és főleg miért érdemes kínait enni.
Ugyanis tévesen tájékoztatták a tulajdonosokat arról, hogy az épületet felújító kivitelező cégnek makulátlan a múltja.