Enyhén kereszténydemokrata kötődésű az Oxygen Wellness

Budapest
2013 május 29., 07:58

Az egyik leggazdagabb, kereszténydemokrata parlamenti képviselőhöz köthető, Cipruson bejegyzett offshore cég a tulajdonosa annak az Oxygen Wellnessnek, amely nem szereti a sérült kisgyerekeket.

A Privátkopó.hu szerint a 2010 decemberében átadott Naphegy utcai Oxygen Wellness kondipalota, ami egyben több fideszes politikus törzshelye is, a fideszes irányítású Budavári Önkormányzat tulakdonában van, ám üzemeltetője 25 évre az Oxygen Wellness Kft. Ezt egy Clarement Investments Ltd. nevű, Cipruson bejegyzett cég birtokolja, amelynek jogi képviselője Seszták Miklós kisvárdai ügyvéd, aki 2010 óta parlamenti képviselő.

Az Index februári Seszták-portréjából kiderül, hogy a képviselő nemcsak a második leggazdagabb az egész parlamentben, hanem egyébként is színes egyéniség, aki egyszer még Orbán Viktorral is énekelt.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.