A brit parlamentben szeretik a pornót

Popkult
2013 szeptember 04., 08:34

Nagyon.

Átlagosan naponta, több mint 800 alkalommal mennek fel ilyen oldalakra az angol parlament hálózatából, 2012-ben összesen majdnem 300 ezer pornós oldalletöltés volt. Mondjuk valószínűleg nem mindenki szereti ugyanannyira a műfajt, februárban 15 pornós oldalt néztek meg, novemberben 114 ezret. Valaki biztos akkor került magánéleti válságba.

A parlament sajtóosztálya egyébként azt mondta, hogy a számok megtévesztőek, mert egyes oldalak úgy működnek, hogyha felmegy rájuk az ember, akkor újabb pornós oldalakat nyitnak meg maguktól. És amúgy blokkolják az ilyesmit, szóval hiába próbál valaki százezer alkalommal felmenni a pornhubra, az egyszer sem fog bejönni. (Origo via Guardian)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.