Ősszel csak jobban pörög a tradicionális buliajánló

életmód
2013 szeptember 13., 15:25

A 444 tradicionális hétvégi programajánlójának összeállítása most Vargyai Viktor gyakornoké volt. Viktor már számtalan punkegyüttesben énekelt.

bulizas

Nekem mindig sikerül összekevernem, mi a különbség alapozás és bulizás között, sőt, egyszer még egy olyan házibuliban is jól éreztem magam, ahol valaki Xoutube-on az első Swans-lemezt tette be. De ez a 444, szóval ide menj bulizni Budapest!

Péntek

Kiállítás

  • Tortalapát-kiállítás, @Budapest, Magyar Kereskedelmi és Vendéglátóipari Múzeum és Kultea – A Tortalapátok utolsó hétvégéje.
  • Kiss Adrián: Horizont a panelből című kiállítása @ Budapest, Ateliers Pro Arts (A.P.A.) Galéria - Panelközpontú installációs kiállítás. Vajon lesz Xbox és éjjel kádba fingó felső szomszéd is?

Buli

Koncert

  • Mayberian Sanskülotts - Akarat premier @ Budapest, Müszi - Budapesti szenvelgős mámor-pop zenekar klipet mutat be, aztán mérsékelt hangerőn zörög.
  • Nulladik Változat @ Budapest, Filter Otherground Music Pub - Nem tudom ez mennyire egy guilty pleasure coming outolása, de nekem ők a kedvenc magyar zenekarom, akik értelmetlen verseket énekelnek rá mélabús anglomán gitárzenére = alter.
  • HétköznaPICSAlódások, Ramonez @ Budapest, Zöld Pardon – Öreg baranyai punkok beszólnak Orbán Viktornak a ZP-ben.

Szombat

Tüntetés

  • SlutWalk Budapest 2013 @ Budapest, Deák Tér – Nők sétálnak lenge ruhákban, mert a férfiak seggfejek. És sajnos igazuk van.

Fesztivál

Koncert

  • Ossian lemezbemutató @ Budapest, Pecsa – gyakorlatoznak a rock katonái. Endre vajon részeg lesz?
  • Anyaméh tárogatás Óbudán @ Budapest – Litván, cseh, szlovák és magyar grindcore bandák zenélnek egy próbateremben, hogy szolidaritásukat fejezzék ki Geréb Ágnessel.

Buli

  • Bounce XTRA: The Cyclist (IE), Imre Kiss, Aiwa @ Budapest, Toldi - Ez biztos valami gumitechno, mert még nekem is tetszik. Túlvilági kollázsok prüntyögnek és néha bejön a melankolikus veretés. Biztos egy csomó szép ember fog erre bólogatni, a Toldi előtt cigizve.
  • SLUTWALK after @ Budapest – A slutwalk lezárása egy házibulival, meg menő dj-kkel. Grrrl!!!
  • Aquarius Heaven (USA), Blatti, Tolo, Daniel Page @ Budapest, URIMURI – Hátborzongatóan zengő, szexin lopakodó dancehall / hip-hop alapokra magyaráznak elég meggyőzően. Szombaton itt lehet sliccet dörzsöltetni fenékkel.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.