Most rövid időre átadnám a szót Hoppál Péter Fidesz szóvivőnek

POLITIKA
2013 október 12., 14:36
comments 3

Fidesz kongresszus = JÓ

DK kongresszus + MSZP választmány = ROSSZ

Hoppál Péter fideszes szóvivő segít eligazodni a napi politikai, gazdasági és sportesemények között.

Tehát:

Az MSZP választmányi ülése és a DK kongresszusa is azt bizonyítja, hogy a bukott baloldal saját személyi ambícióival van elfoglalva.

Aztán:

A politikai akarat megvan egy következő rezsicsökkentéshez, ám amíg ennek gazdasági feltételeit nem látjuk, addig ez egy kérdőjelekkel teli mondat.

És végül:

Gyalázatos eredmény született a pénteki Hollandia-Magyarország labdarúgó mérkőzésen, ezért ideje lenne a fociszakmának levonnia bizonyos következtetéseket. Amit a Fidesz és a kormány tehet, hogy megpróbálják az országot olyan pályára állítani, hogy az alacsony átlagéletkor és az emberek egészségi állapota elmozduljon a mélypontról: így támogatják a mindennapos testnevelést és a sportintézmények fejlesztését is.

Köszönjük a figyelmet!

(MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.