Semjén is fotóztatta magát Mandela temetésén

GYÁSZ
2013 december 12., 09:38

Megjöttek a bizonyítékok, hogy a magyar kormány panaszkodás vagy garaskodás helyett valóban képviseltette magát Nelson Mandela búcsúztatásán Johannesburgban. Ha Szijjártó Péter ment volna, minden bizonnyal lennének kézfogós képek is, de azért Semjén Zsolt is érzi, hogy mit kell tennie egy politikusnak, ha gyászszertartáson vesz részt, és elővette a fényképezőt.

photo_camera Fotó: semjenzsolt.hu

A hangulatfelelős egyértelműen a magyar miniszterelnök-helyettes volt. Ha ilyen távolságból látta volna, mi megy a VIP-ben, biztosan összehajoltak volna egy szelfire is.

A következő, már tényleg majdnem saját készítésű kép ugyanakkor határozottan cáfolja, hogy Semjént felültették volna a kakasülőre, hiszen van még egy teljes szektor feljebb. Ráadásul míg a lejjebb lévők esernyő alatt voltak kénytelenek ácsorogni, a magyar miniszterelnök-helyettes felett volt tető.

photo_camera Fotó: semjenzsolt.hu

A beszámoló szerint a kedden kezdődő gyászszertartás másnapján jutott el Semjén Zsolt a ravatalhoz. De egy ilyen esemény arra is lehetőséget ad, hogy fontos kapcsolatokat építsen ki.

semjenzuma

Idézem: többek között beszélgetést folytatott Nkosazana Dlamini-Zuma asszonnyal, az Afrikai Unió Bizottságának elnökével.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.