Megváltó utazás a zsibbadástól a merengésig

ZENE
2013 december 15., 09:08

Bármit is hozott az előző este, most szokás szerint segítünk a romok eltakarításában. Nehezen induló hétvégi délelőttökre kitalált sorozatunkban ezen a héten Budapest egyik legmegbízhatóbb bulifelelőse, Soundbank Gergő rakott össze egy mindent könnyebbé varázsoló mixet. Finom elektronika, óriásslágerek, önkéntelen bólogató mozdulatok, mind itt jönnek!

Gergő az idén igazán nagyot szóló Designer Drums kollektíva tagja, mixeit Soundcloudján, a legfrissebb történéseket pedig Facebook-oldalán lehet megtalálni. E mellett sokat tesz azért, hogy a skandináv színtér legújabb hullámait is beterelje Magyarországra, erről a Keep North oldalán találhattok többet. Élőben legközelebb a Decentralizált Pálmafák bulisorozat téli különkiadásán lehet majd látni.

444_hangOver_#31 - Soundbank Gergő by !!444!!! on Mixcloud

Az eheti mixről magáról nem is kell túl sokat mesélnünk, mert részletes leírást kaptunk hozzá Gergőtől:

Koncepcióként két megközelítést próbáltam összegyúrni. Egyrészről természetesen próbáltam olyan dalokat válogatni, amiket szívesen hallgatnék akár másnaposan is, másrészt igyekeztem megnehezíteni a saját dolgomat azzal, hogy ezek olyanok legyenek, amelyekről tágabb értelemben a másnaposság egyes stációira lehet asszociálni. Ezek talán mindenkinek ismerősek: ilyen az ájult alvás, a zsibbadt felkelés, zigóta állapotból való kikecmergés, emlékek, szex (fejfájás ellen a legjobb!), wc, függöny széthúzás, nap, mélázás, zuhanyozás órákig, bocsánatkérés az előző napi hülyeségekért, merengés, hétfő.

601122_637259222992284_205854112_n

Másnapos délelőttökre kitalált sorozatunknak ez már sokadik alkalma volt, érdemes böngészni a korábbi megvalósulások között is.

Kellemes ébredezést!

Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.