Kínai milliárdosé a világ leggusztustalanabb névjegykártyája

életmód
2014 január 09., 06:22

Csan Kuang-piao nemrég azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy meg akarja venni a New York Timest, Megengedhetné magának, vagyonát 5 milliárd jüanra (180 milliárd forintra becsülik), de most nem is ez az érdekes, hanem a névjegykártyája, ami így néz ki:

bcard1

Saját névjegykártyája szerint tehát Kuang-piao nemcsak Kína legbefolyásosabb embere, hanem az ország erkölcsi vezetője is, a földrengés károsultjainak megmentője, pontosabban a mentés hőse, Kína legszeretettebb és legismertebb példaképe, illetve az ország legkarizmatikusabb jótékonykodója, és így tovább, és így tovább. Csoda, hogy egy ilyen kis kártyára kifért ennyi minden.

Most ehhez kéne így korán reggel valami okos kommentárt fűzni, úgyhogy fűzök is, tessék:

einstein

 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.