https://444.hu/assets/selfie_fejlec.jpg

Állj a tükör és a világ elé! Indul az Első Nemzeti Szelfibajnokság!!4!

444
2014 január 28., 12:01
comments 15

„Dacos, vad erdő sűrű nagy hajam.
Már meggyötörte asszonyujj viharja,
Forró száj baglya néha megzavarja.
Alatta zúg a gondolatfolyam.”
József Attila: Önarckép

selfie_natur

A hagyományőrzés és a nemzetközi hájpra való egyidejű felülés igényével hirdeti meg a 444.hu az Első Nemzeti Szelifibajnokságot. Célunk nem kevesebb, mint leszámolni végre a magyarság évszázados kishitűségével. Álljunk végre ki, húzzuk ki magunkat, emeljük fel a fejünket! Üzenjük meg: nekünk is van akkora arcunk, mint bárki másnak ezen a világon!

Állj a füdőszobatükör elé, a Mona Lisa mellé, bárhova, és kattints! Aztán küldj. Versenyezz! Vegyél részt. Az Első Nemzeti Szelfibajnokságon. A világ már a selfieolimpia lázában ég, ne maradj le! Nézzük a játékszabályokat!

Bd7Evb8IIAAV3hp

A verseny versenyszabályai

  • A versenyen digitális önarcképekkel, úgynevezett szelfikkel lehet indulni. (Analóg technikával készített öarckép sem kizárt, de a művet minden esetben digitális formában kell elküldeni. Illetve, tök mindegy, elfogadjuk a nyílt postai levelezólapon elküldött szénrajzot is, amennyiben igazolhatóan hiteles önarckép.)
  • A verseny a 444.hu Facebook oldalán zajlik, az ott található Szelfi alkalmazásban kell a képeket feltölteni.
  • Egy kis segítség a Facebook alkalmazás használatához.
  • Sokféle szelfi van, itt segítünk, hogy merre érdemes indulni.
  • A versenyen három díjat lehet nyerni.
  • Közönségdíj. Ezt az kapja, akinek a szelfijére a legtöbben szavaztak. A közönségdíj egy Ipad Mini az Istyle jóvoltából.
  • A zsűri által odaítélt díj. Ezt az kapja, akinek a szelfijét a zsűri a legjobbnak találta. A zsűri díja egy Ipad Mini az Istyle jóvoltából.
  • Van egy kajás szelfi különdíj. Ezt az kapja, aki a legjobb főzős/konyhás/kajálós szelfit csinálja. A kajás szelfi különdíja egy KitchenAid robotgép a Nosalty jóvoltából.
  • A Csajok és Pasik is támogatja a versenyt. Ők kifejezetten olyan szelfiknek örülnének, amin a készítők a párban, például a csajukkal, illetve a pasijukkal szerepel. De lehet a kedves mamával, vagy a kedvenc szomszéddal is fotózkodni, a lényeg a páros.
  • A verseny állásáról, a legjobb képekről, és minden ilyesmiről rendszeresen be fogunk számolni itt a 444.hu-n.
  • A legjobb szelfiket indítjuk a nemzetközi szelfiolimpián.
  • A pontos, jogászul írt szabályzatot el lehet olvasni a facebookos alkalmazáson belül.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.