18

Figyelem, felnőtt tartalom!

Az általad letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

A herevasalás nem ránctalanítás!

Tbg
életmód
2014 február 27., 15:48
comments 60
  • Őszintén szólva én sokáig nem tudtam, hogy ki az a Berki Krisztián.
  • És szt sem, hogy mi az a herevasalás.
  • Aztán jött a mai nap, és elkezdtem használni a Google-t.

Berki Krisztián focista volt, a "cserék cseréje", pedig kapusként szolgált. Neve akkor lett igazán érdekes, amikor váratlanul bejelentette, hogy ő lesz a Fradi tulajdonosa. Ez még Kubatov Gábor elnöksége előtt történt, a klub talán legsötétebb korszakában (másodosztályba kerültek), és amikor Kubatov megérkezett, állítása szerint 25 millió forint hiányzott a kasszából. (via)

Azóta Berki ellen midenféle eljárás indult, de valamiért a TV2 felfedezte magának, és egy ideje már nem kapusként, hanem celebként ünnepeljük.

Mindezt csak azért fontos elmesélni, mert a mai nap kulcskérdésének, nevezetesen:

DIVAT LESZ-E MAGYARORSZÁGON A HEREVASALÁS?

megválaszolásához tudnunk kell, hogy kivel állunk szemben.

Az Egyesült Államokban ugyanis elég volt ehhez annyi, hogy a sármőristen George Clooney egy, a szeme környékén lévő szarkalábra vonatkozó újságírói kérdésre tavaly azt mondta, hogy a szemével nem foglalkozik, de

a herémen lévő bőr kifeszítésére már költöttem. Nem szeretem a ráncokat. Ez egy új technika, amit Hollywoodban rengetegen kipróbáltak. Úgy hívják, herevasalás.

Azóta megduplázódott az ilyen beavatkozások száma, mondta tavaly a hollywoodi Beauty Park kozmetikusa, bár azt nem kommentálta, hogy Clooney járt-e nála, egyáltalán tőle vette volna-e az ötletet.

Egyébként a herevasalás tudományosabb neve a vagina rejuvenation mintájára a scrotum rejuvenation-nak, azaz herefiatalítás.

George Clooney az George Clooney, de vajon elég lesz-e Berki Krisztián, hogy elindítsa a Nagy Magyar Herevasalás Hullámot?

Nem ránctalanítás

Az eljárás egyébként nem fájdalmas, és nem tünteti el a here ráncait teljesen, vagyis túl sok köze nincs a szó eredeti jelentéséhez, a vasaláshoz.

Az nem is lenne túl jó dolog, ugyanis a herezacskó azért ráncos, hogy a herék hőháztartását kezelje. Amikor lóg és ráncos, akkor hőt ad le, radiátorüzemmódban van, a golyókat eltávolítja a test melegétől. Hidegben visszont összehúzódik, hogy a meleg testhez tapassza a heréket.

A lézerrel a bőr alatti zsírsejteket robbantják szét, ettől feszesedik a bőr, de nem a ráncok tűnnek el, hanem rövidülnek maximum.

Az ilyen intiim generálozásnál van még szőrtelenítés, a farpofák feszesítése, illetve a foltokat, elszíneződéseket szokták még eltüntetni.

Források: Bors, Velvet, Daily Mail, Gawker, NyMag

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.