Választási Mutyi: Aláírásokat hamisíthattak Hódmezővásárhelyen

Tbg
POLITIKA
2014 március 07., 13:15

A hódmezővásárhelyi választási bizottság feljelentése alapján nyomozás indult, mert bűncselekmény gyanúja merült fel a Határon Túli Magyarok Pártja színeiben induló Dávid Ferenc Balázs ajánlóívei miatt. Nagy gáz akkor sincs, ha kiderül, az aláírások hamisak voltak, a szükséges 500 helyett mindössze 446 ajánlást mutattak be. (MTI) Arról, hogy mennyire szétcsalják már most az áprilisi választásokat, itt írtunk cikket, itt rajzoltunk ábrát.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.