Melyik focicsapat kapta a legtöbb TAO-támogatást?

sport
2014 március 27., 06:58

Tavaly 1,5 milliárd forintnyi támogatás jutott a társasági adókedvezmények révén a Felcsúti Utánpótlás Neveléséért Alapítványnak, vette észre az mfor.hu az MLSZ interaktív támogatástérképén.

photo_camera Forrás: MLSZ

Ezzel a Felcsút magasan az első a támogatott csapatok között. A második Mezőkövesdnek 655 millió, a harmadik helyezett Gyirmótnak 652 millió jutott 2013-ban.

photo_camera Forrás: mfor.hu

A TAO-t 2011-ben vezették be a látványsportok támogatására. Az mfor.hu megnézte az elmúlt három év adatait is. Nem fognak hinni a szemüknek.

(mfor.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.