Mindenki az LMP-t utálja

Tbg
POLITIKA
2014 április 10., 13:07

Szabó Zoltán (DK) simán lenácizott. Egy nyugalmazott legfelsőbb bírósági bíró (volt bírósági szóvivő) görénynek, "aljas sunyi kis mocsoknak" nevezett, egy már korábban elhíresült nyelvész leköpéssel, mások utcai lincseléssel fenyegetnek

- írta Schiffer András pártelnök Facebook-oldalán egy órája az egyre inkább eldurvuló Szabadság téri náci emlékmű körüli vita apropóján, mire most ezt kell olvasnom az MTI-ben:

Az LMP légből kapott információkkal operál, ezzel közelít a baloldali ellenzék hazugság gyárosainak szellemiségéhez.

Ezt a Civil Összefogás Fórum vezetése (Bayer-Csizmadia) közölte ma.

A CÖF-nek az a baja az LMP-vel, hogy azt állítja, a magát független civil szervezetnek tartó szervezet, a CÖF a Fidesznek szánt állami pénzekkel kampányolt.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.