A Financial Times Food & Wine rovata a legjobb európai csokoládéműhelyek között említi a Királyi Pál utcai Rózsavölgyi Csokoládét. Pedig sosem voltunk egy csokoládénagyhatalom. A különleges minőségű kakaóbabokból dolgozó, néhány fős kis csokoládéműhelyek az elmúlt tíz évben szaporodtak meg. A magyar Gault&Millau szerint Rózsavölgyiék nyártól két újabb venezuelai kakaóbabot dolgoznak fel.
Kommentek
Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.