Jane Goodall csalódott lehet

biobulvár
2014 július 04., 09:24

A Magyar Jeti Zrt. nevéhez hűen rajta tartja szemét a világ jeti hírein, ennek megfelelően Király Andris már írt a jeti-fanok számára szomorú módon negatív eredménnyel zárult jetiszőr DNS tesztről.

Mivel a jeti kifejezetten a képzeletbeli élőlények kategóriájában létezik sokunk számára, meglepő szembesülni vele, hogy adott esetben komolyabb emberek is hisznek (hinnének) a dologban. A DNS-teszt apropóján a Science Friday archívumából most egy 2002-es felvételt ástak elő, ahol a műsor gazdája, Ira Flatow Jane Goodallal beszélget és egy telefonos kérdés kapcsán kiderül, hogy Goodall hisz a jetik létezésében (a végén azért annyit pontosít, hogy lehet mégsincs jeti, de ő egy romantikus alkat, aki hinni szeretne) és nagyon bízik a DNS tesztekben, hogy ezt majd bebizonyítják. Most biztos kicsit csalódott.

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.