Palvin Barbara is leöntötte magát egy vödör jéggel

INTERNET
2014 augusztus 20., 19:31
comments 147

A Dühöngő bikában még vicces volt, amikor a kanos Robert De Niro nem sokkal a meccs előtt inkább leöntötte jéggel a faszát, minthogy ágyba bújjon egy nővel.

Az viszont már inkább idegesítő, hogy ezen a forró nyáron Amerikában több ezren leöntötték magukat jéggel, ürügyként egy jótékony célt szolgálva, de az egészből annyi maradt, hogy emberek leöntik magukat egy vödör jéggel.

Így tett most Palvin Barbara modell (és fotós) is, aki sokakhoz hasonlóan meg sem említette a jó ügyet, csak leöntötte magát jéggel, és belevetődött egy medencébe, miután felkérte az ice bucket challenge-re Brett Ratner rendezőt (aki a Herkulest rendezte, amiben pár másodpercre Palvin is látható volt), Stella Maxwell modellt és az egész Mary Popkids zenekart.

Hujber „Minden hír” Ferenc magyar színész viszont – aki most Hajdú Pétert, Schobert Norbit és Sebestyén Balázst felkérve elindította itthon is ezt az őrületet – a 100 dollárt 20 ezer forintra átváltva adományozott (igaz, a Gyermekrák Alapítványnak).

Remélhetőleg kezd lecsengeni a dolog, tekintve, hogy aki kitalálta, belefulladt az Atalanti-óceánba, hogy Vin Diesel Putyint szólította fel arra, hogy öntse le magát, Charlie Sheen pedig pénzben lubickolt, és már Nick Vujicicet is leöntötték jéggel.

 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.