Seszták Miklós a legjobb formájában

politika
2014 augusztus 21., 06:38
comments 34

Hatékony-e Ön szerint az a rendszer, amelyet naponta alig egy ember keres fel?

А hatékonyság egy olyan viszonyszám, amely általában egy adott célkitűzés elérésére fordított erőfeszítés és az elért eredmény egymáshoz viszonyításából adódik, és teljesítményt mér.

A kérdést - már másodszor - Bangó Borbély Ildikó MSZP-s képviselő tette fel a fejlesztési miniszternek. A választ Seszták Miklós adta. Elismerő, szünni nem akaró taps.

Amúgy arról van szó, hogy az országban húsz helyen alakítottak ki rezsipontokat. Ide a rezsicsökkentéssel összefüggő kérdéseikkel, sőt, „vélelmezettt jogsértékkel” térhetnek be az érdeklődök. Személyesen átlagosan napi másfél ember keres fel egy rezsipontot.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.