És azt ismerik, hogy a tel-avivi járattal Ferihegyre érkezik a grúz család?

bűnügy
2014 szeptember 16., 10:49
comments 37

Nem??? Pedig jó sztori! Amikor a parkolóban bepakoltak a rájuk váró kisbuszba, véletelenöl az egyik közlekedési tábla tövében hagytak egy "luxus márkájú" bőröndöt, aztán amikor visszamentek érte, az már persze nem volt ott. A Repülőtéri Rendőr igazgatóság viszont a biztonsági kamerák felvételeinek köszönhetően gyorsan beazonosította a 27 éves, megalapozottan gyanúsítható férfit, aki aztán be is vallotta, hogy

a gazdátlan bőröndöt ő vette észre, de barátja adta az ötletet, hogy vegye magához. A parkolóban autójának csomagtartójába tette a poggyászt, majd ismerősével egy közeli benzinkúthoz hajtottak, ahol szétosztották a benne található márkás ruhákat és kozmetikai termékeket.

A rendőrök lefoglalták az eltulajdonított bőröndöt, illetve annak tartalmát és hiánytalanul visszaszolgáltatták azt a tulajdonosnak. (Police.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.