Figyelem, egy kislány várja szüleit a bejáratnál!

képzavar
2014 október 08., 09:55
comments 68
  • A nemzeti trafikok már megajándékozták a népet egy legendás dizájnnal, vérfagyasztó gangszta videókkal, és most itt vannak a szívbemarkoló, kisgyerekes fotóművészeti alkotások.
  • Olvasóink küldték az alábbi felvételeket trafikok előtt szüleikre várakozó gyerekekről.
  • Ugyanis 18 év alatti gyerek jelenlétében nem lehet kiszolgálni senkit a dohányboltokban.
  • Bátran küldjenek még jó képeket!

Álljon itt egy nagyon szép történet, csattanóval kommentelőnktől, LesBrown-tól :

"Eccer be akartam menni a gyerekkel egy ilyen helyre és ahogy benyitottam rámsikoltott a bennlévő két női eladó, hogy "nem jöhet be a gyerek!". Jó, mondom, akkor itt megáll az ajtóban, mire jött a páros uniszónó sikoly ismét, hogy "nem láthatja mi folyik idebenn!!", erre én "Miért, mi a fasz folyik idebenn????" és elmentünk a gyerekkel együtt a picsába. Azóta nem dohányzom."

photo_camera Fotó: Varga Zsófia
photo_camera Fotó: Gudmon Dániel

 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.