Kothencz János mégsem hajlandó vitázni Botka Lászlóval

POLITIKA
2014 október 09., 19:10

A Fidesz szegedi polgármesterjelöltje – akinek Gérard Depardieu homoszexuális tinidzsigolóból lett színészből lett putyinista orosz udvaribolondból lett szegedi operasztár is megtolta a kampányban a szekerét – úgy döntött, nem vállalja a nyilvános vitát Szeged szocialista polgármesterével, az újrainduló Botka Lászlóval.

A delmagyar.hu szerint egy sajtótájékoztatón, amin nem lehetett kérdezni, sokszor belenézve a papírjába elmondta-felolvasta a közleményét, ami szerint gyurcsányi mélységekbe jutott a szegedi MSZP, ami különböző kiadványokban mocskolta őt és a fideszes képviselőjelölteket.

Mint Konthencz István János elmondta:

„Ha ezen az erkölcsi szinten áll a szocialista párt és a jelenlegi városvezetés, úgy nem kívánok azonosulni ezzel. Ilyen színvonalú társaság képviselőjével semmilyen vitában nem vagyok hajlandó részt venni.”

Botka szerint Kothencz gyáván megfutamodott.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.